Opplysninger gitt i nettbutikken

Kunden gis korrekt informasjon om våre produkter. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil kan forekomme. Deler eller hele bestillingen kan kanselleres dersom produktet er utsolgt. Er vi utsolgt vil du få beskjed om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet.

Priser og levering

  • Alle priser er inkludert merverdiavgift og tobakksavgift og eks frakt, med mindre annet er nevnt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til frakt, emballasje m.m.Vi tar forbehold om prisendringer som følge av endrede priser fra leverandør.
  • Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Vi forbeholder oss også rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i konkurranseforhold og andre årsaker.
  • Alle leveringstider som blir oppgitt må anses som veiledende. Vi forbeholder oss retten til å avvikle, eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.
  • Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft.
  • Dersom det skulle forekomme skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra LCP Distribusjon AS side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 10 % av normal utsalgspris, kan LCP Distribusjon AS ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om du som kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Betaling

Du har mulighet til å betale for varene enkelt og greit. Kjøpesummen kan I forhold til ditt valg, gjøres opp gjennom bank.

Returrett

Når du handler hos oss, har du full returrett i 10 dager fra du mottar varen for kjøp over kr 300,- i henhold til angrefristloven. Vær oppmerksom på at snus og tobakk er å regne som ferskvare, og derav ingen angrefrist ved kjøp.

Levering av produktene foregår på denne måten, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi innehar risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Varen må returneres i den stand du mottok den. Varen må være innpakket i originalemballasjen, ellers kan returretten helt eller delvis bortfalle. Er originalemballasjen brutt, kan det refunderte pengebeløpet bli redusert.

Har du mottatt en annen vare enn den du bestilte, eller det er mangler ved leveransen. Ber vi deg snarest mulig ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp dette.

Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale det du har betalt inkludert porto for forsendelsen. Ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres.

Copyright

Innhold på denne nettsiden er LCP Distribusjon AS eiendom. Datterselskap av eller underleverandør av nevntes eiendom og er beskyttet i henhold til bl.a. opphavsrett-, markedsføring- og varemerkelovgivningen. Det innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design, samt layout og annet innhold på denne nettsiden. Under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte. Uten at det er gitt eksplisitt tillatelse etter ufravikelig lovgivning. Eller med skriftlig samtykke fra LCP Distribusjon AS.